top of page

Proyecto:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_Department C remodeling

Cliente:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_     Private

Tamaño:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_   50m2

Lugar:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_       Valdivia

Director:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_    Denis Heckmann

Coordinator:       Carolina Pinto_cc781905-5cde-138bad5bcf3194-3194-bb3

Chief Architect:      Natalia Coronado._cc781905-5cde-3b5bad5cf16-3b5bad5-3b198-3b194de-3b5bad5

Remodeling an old apartment from the 1960s, creating a modern space. 

In this  department  it was very important to worry about the quality of the department. This construction with 20cm walls   easily captures the heat that can be produced inside, which is why we have been forced to build a "wall on the envelope_cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_ partition" creating a double skin for the department, preventing its inhabitants from easily getting sick. 

To evacuate the excessive humidity existing in the apartment, we installed an active ventilation system, constantly generating air exchanges, in this way we ensure that the apartments have clean spaces,_cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_easy to enjoy. 

Valdivia, Región de Los Ríos, Chile.

bottom of page