top of page

Proyecto:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_House A+B

Cliente:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_     Private

Tamaño:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_   150m2

Lugar:           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_       Valdivia

They had bought the land a long time ago, the birth of a son was the trigger to think about moving their life from the city to the countryside. 

The principals knew what style of house they wanted, but they did not know exactly how they wanted it to work. In order to elucidate these uncertainties, several housing proposals were made, all similar volumetrically, but internally each project had a different language, with different ways of relating the different  spaces that compose it, until this proposal was reached.

Housing looks at a small estuary that is next to the property, despite being small, it is possible to navigate by  he  by light boats._cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_

Valdivia, Región de Los Ríos, Chile.

bottom of page